Aikuistenkauppa.fi - Bathmate Hydromax 7 Wide Boy

Aikuistenkauppa.fi > Bathmate Hydromax 7 Wide Boy


AIKUISTENKAUPPA.FI LOGO

Korisi on tyhjä

30207  Bathmate Hydromax 7 Wide Boy

Liity sinäkin tyytyväisten käyttäjien joukkoon - hanki itsellesi tehokkaampi ja helppokäyttöinen Bathmate Hydromax 7 -penispumppu! Se tarjoaa 35 % enemmän imutehoa kuin tavallinen Bathmate. Hydromax 7 sopii miehille joiden penis on "keskivertokokoinen" eli erektiossa enintään noin 18 cm pitkä.

Pumpun käyttäminen laajentaa peniksen paisuvaisia jolloin niihin mahtuu enemmän verta ja peniksen koko erektiossa kasvaa. Penispumppu kasvattaa peniksesi kokoa, parantaa erektion laatua ja lisätä itsevarmuutta. Ammeessa tai suihkussa käytettävä Bathmate Hydromax 7 ei sisällä johtoja tai ylimääräisiä osia. Pumppu toimii parhaiten ammeessa. Penispumpun alaosassa on kumista valmistettu haitari, jota pumpataan ihoa vasten peniksen jäädessä pumpun sylinterin sisään. Pumppu täytetään vedellä ja pumppaamisen seurauksena sen sisälle syntyy erittäin tehokas ja tasainen alipaine.

Bathmate Hydromax 7 -penispumpussa on ainutlaatuinen haitaritiiviste, joka mahdollistaa kunnon pumppauksen ja supervoimakkaan imutehon. Tässä mallissa tiivisteen kokoa on suurennettu ja kierrerakennetta vähennetty. Nämä parannellut ominaisuudet lisäävät pumppauksen voimaa ja imutehoa huomattavasti. Lisäksi Bathmate Hydromax 7 -penispumpun tiivisteen alaosassa on pehmuste, joka on erittäin miellyttävä ihoa vasten.

Bathmate Hydromax -sarjan penispumput ovat toimintamekanismiltaan ilmalla toimivia penispumppuja kehittyneempiä ja lopputulos on tasaisempi. Ilmalla toimivien penispumppujen sisällä oleva ilma puristuu ja laajenee eikä välttämättä vaikuta penikseen samassa suhteessa koko varren matkalla. Tämä voi johtaa joidenkin alueiden laajenemiseen epäsuhtaisesti; esimerkiksi vain esinahka pullistuu.

Bathmate-pumppu täytetään vedellä ja asetetaan tiiviisti peniksen tyven ympärille. Kun vesi pumpataan pois, Bathmaten sisällä vedenpaine jakautuu tasaisesti ja samalla paine suurentaa penistä myös tasaisemmin.

Bathmate Hydromaxien rakenne on suunniteltu minimoimaan puristusvoima ja maksimoimaan laajennusvoima, jotta saataisiin suurin mahdollinen kasvattava vaikutus. Mitä enemmän vettä penispumppuun pumpataan sitä suurempi imuteho syntyy ja sitä enemmän penis laajenee. Bathmate Hydromax 7 -penispumpussa on myös uudenlainen venttiili, jonka ansiosta voit käyttää pumppua kätevästi vain yhdellä kädellä!

Bathmate Hydromax 7 -penispumppua voidaan toki käyttää myös ilmalla toimivana alipaineen muodostajana. Näin se ei ole kuitenkaan aivan yhtä tehokas penispumppu eikä paine jakaudu niin tasaisesti kuin ammeessa, vedellä täytettynä.

Koko pituus 29,5 cm, sisäpituus noin 22 cm, ulkohalkaisija 5,3-6,4 cm, suuaukon sisähalkaisija 5,7 cm, paino 290 g.

Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax 7 Wide Boy

Avaa kaikki kuvat isona



Bathmate Hydromax 7 Wide Boy

Hinta: 142.69 €
190.25 €

Saatavuus: riippuu tuoteoptiosta



 

ale -25%








EDULLISET TOIMITUSKULUT JA VÄHINTÄÄN 59,99 € TILAUKSET AUTOMAATTIIN/POSTIIN ILMAISEKSI! LUE LISÄÄ!

 Ostoskori

AIKUISTENKAUPPA.FI (Avilant Oy), PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite asiakaspalvelu@aikuistenkauppa.fi   Viimeksi päivitetty 2024-04-19 05:45:00