Aikuistenkauppa.fi > Pump Worx -penispumppu, keinovagina, keinosuu ja keinopeppu


SEKSIKAUPPA.FI LOGO

Korisi on tyhjä

Pump Worx -penispumppu, keinovagina, keinosuu ja keinopeppu

Jokaisen miehen unelmatuote! Tämä upea, laadukas ja silti todella edullinen setti sisältää penistä turvottavan penispumpun, keinovaginan, keinopepun ja keinosuun sekä värisevän kuulavibraattorin. Kaiken mitä tarvitset nautintoon johon et tule kyllästymään! Pump Worx-setissä on kolme aitoa ihoa jäljittelevästä materiaalista valmistettua lyhyempää masturbaattoria (keinovagina, keinosuu ja keinopeppu). Ne asetetaan penispumpun sylinterin päähän, jolloin saat tehokkaasti imevän ja herkullisen näköisen masturbaattorin.

Voit vaihtaa päällystä mielesi mukaan, joten tulet löytämään tästä tuotteesta uutta nautintoa kerta toisensa jälkeen. Penispumppua voidaan käyttää myös ilman mansetteja. Mansetteihin voidaan kiinnittää mukana oleva värisevä kuulavibraattori, joka tärisyttää penispumpun päätä samalla kun sylinterin sisään muodostuva alipaine imee penistäsi nautinnollisesti. Mukana myös silikoninen penisrengas joka pitää erektioon pumpatun peniksen kauemmin turvonneena. Penisrenkaan ulkokehällä on hierovia nystyröitä joten voit käyttää sitä myös yhdynnän aikana kumppanisi kanssa. Penispumppu on valmistettu kovamuovista. Sen päässä on kuminen tiiviste, sylinterin toisessa päässä irrotettava joustava letku sekä turvaventtiilillä varustettu pumppupallo alipaineen muodostamiseen. Setin mukana oleva kuulavibraattori värisee tehokkaasti ja sitä voidaan käyttää myös yksistään esimerkiksi klitoriksen, kivesten, välilihan ja nännien kiihottamiseen. Kuulavibraattorissa on portaaton moottorin säätö. Paristot mukana. Keinovagina, keinosuu ja keinopeppu ovat aidon näköisiä ja vielä aidomman tuntuisia. Ne tiukentavat penispumpun sylinterin päätä ja tekevät siitä houkuttelevan näköisen. Näin tehokkaati imevää masturbaattoria et ole ennen kokenut! Mukana kaupan päälle vielä liukuvoidetta (10 ml), penistä turvottavaa voidetta (10 ml) ja Toy Cleaner -puhdistusainetta (10 ml). Sylinterin pituus 20,5 cm, halkaisija 8 cm.

Pump Worx -penispumppu, keinovagina, keinosuu ja keinopeppu
Pump Worx -penispumppu, keinovagina, keinosuu ja keinopeppu

Avaa kaikki kuvat isonaPump Worx -penispumppu, keinovagina, keinosuu ja keinopeppu

Hinta: 83.45 €

 kpl  

EDULLISET TOIMITUSKULUT JA VÄHINTÄÄN 49,99 € TILAUKSET AUTOMAATTIIN/POSTIIN ILMAISEKSI! LUE LISÄÄ!

 Ostoskori

AIKUISTENKAUPPA.FI (Avilant Oy), PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite asiakaspalvelu@aikuistenkauppa.fi   Viimeksi päivitetty 2020-01-18 15:10:02