Aikuistenkauppa.fi > Bathmate Hydromax X40


SEKSIKAUPPA.FI LOGO

Korisi on tyhjä

Bathmate Hydromax X40

Entistä tehokkaampaa pumppaustehoa miehille! Bathmate Hydromax X40 tarjoaa 35% enemmän imutehoa kuin tavallinen Bathmate. Bathmate Hydromax X40 on myös 15% suurempi kuin Bathmate Hydromax X30. Uudessa Bathmate Hydromax X40 -penispumpussa on ainutlaatuinen haitaritiiviste joka mahdollistaa kunnon pumppauksen ja supervoimakkaan imutehon. Bathmate Hydromax X40 -penispumpun tiivisteen haitarin kokoa on suurennettu ja kierrerakennetta vähennetty. Nämä parannellut ominaisuudet lisäävät pumppauksen voimaa ja imutehoa huomattavasti.

Lisäksi Bathmate Hydromax X40 -penispumpun tiivisteen alaosassa on pehmuste joka on erittäin miellyttävä ihoa vasten. Ammeessa tai suihkussa käytettävä Bathmate Hydromax X40 ei sisällä johtoja tai ylimääräisiä osia. Pumppu toimii parhaiten ammeessa. Penispumpun alaosassa on kumista valmistettu haitari, jota pumpataan ihoa vasten peniksen jäädessä pumpun sylinterin sisään. Pumppu täytetään vedellä ja pumppaamisen seurauksena sen sisälle syntyy erittäin tehokas ja tasainen alipaine. Bathmate Hydromax X40 rakenne on suunniteltu minimoimaan puristusvoima ja maksimoimaan laajennusvoima, jotta saataisiin suurin mahdollinen kasvattava vaikutus pienimmällä mahdollisella epämukavuudella. Mitä enemmän vettä penispumppuun pumpataan sitä suurempi imuteho syntyy ja sitä enemmän penis laajenee. Bathmate Hydromax X40 penispumpussa on myös uudenlainen venttiili jonka ansiosta voit käyttää pumppua kätevästi vain yhdellä kädellä. Penis sisältää kolme paisuvaisiksi kutsuttua sienimäisen kudoksen täyttämää onteloa, kaksi suurempaa (corpus cavernosa) peniksen etupuolella ja pumpun käyttäminen laajentaa peniksen paisuvaisia, jolloin niihin mahtuu enemmän verta ja peniksen koko erektiossa kasvaa. Jos siis peniksen koko askarruttaa sinua, Bathmate Hydromax X40 penispumpulla voit hetkellisesti kasvattaa peniksesi kokoa. Bathmate Hydromax X40 on toimintamekanismiltaan ilmalla toimivia penispumppuja kehittyneempi ja lopputulos on tasaisempi. Ilmalla toimivien penispumppujen sisällä oleva ilma puristuu ja laajenee eikä välttämättä vaikuta penikseen samassa suhteessa koko varren matkalla. Tämä voi johtaa joidenkin alueiden laajenemiseen epäsuhtaisesti; esim. vain esinahka pullistuu. Bathmate Hydromax X40 täytetään vedellä ja sijoitetaan tiiviisti peniksen tyven ympärille. Kun vesi pumpataan pois, Bathmaten sisällä vedenpaine jakautuu tasaisesti ja samalla paine suurentaa penistä myös tasaisemmin. Bathmate Hydromax X40 penispumppua voidaan toki käyttää myös ilmalla toimivana alipaineen muodostajana. Näin se ei ole kuitenkaan aivan yhtä tehokas penispumppu eikä paine jakaudu niin tasaisesti kuin ammeessa, vedellä täytettynä. Sylinterin päässä on helppokäyttöinen paineentasausventtiili. Liity sinäkin tyytyväisten käyttäjien joukkoon ja hanki itsellesi 35% tehokkaampi, suurempi ja helppokäyttöinen Bathmate Hydromax X40 penispumppu! Pituus noin 33 cm, sylinterin halkaisija noin 7 cm.

Bathmate Hydromax X40
Bathmate Hydromax X40
Bathmate Hydromax X40

Avaa kaikki kuvat isonaBathmate Hydromax X40

Hinta: 165.83 €
221.10 €


 kpl  ale -25%

EDULLISET TOIMITUSKULUT JA VÄHINTÄÄN 49,99 € TILAUKSET AUTOMAATTIIN/POSTIIN ILMAISEKSI! LUE LISÄÄ!

 Ostoskori

AIKUISTENKAUPPA.FI (Avilant Oy), PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite asiakaspalvelu@aikuistenkauppa.fi   Viimeksi päivitetty 2019-10-13 21:10:05