Aikuistenkauppa.fi > Loveswing - Multi Vario


SEKSIKAUPPA.FI LOGO

Korisi on tyhjä

Loveswing - Multi Vario

Nyt voit kokea aivan uudenlaisen maailman! Monipuoliset asennot mahdollistava seksikeinu tuo uutta potkua seksielämään. Multi Vario -seksikeinu mahdollistaa loputtoman määrän erilaisia rakasteluasentoja: nainen voi maata tai istua keinussa miehen edessä. Mies voi keinua naisen edessä tai takana... Vain mielikuvitus on rajana. Kun olet kerran päässyt seksikeinun maailmaan, ei paluuta enää ole! Kestävät remmit voidaan helposti säätää joten erilaisia rakasteluasentoja voidaan helposti vaihtaa.

Multi Vario -keinun korkeutta voidaan myös säätää. Seksikeinu on valmistettu käyttäen viimeisintä tekniikkaa ja turvastandardeja. Sitä on miellyttävä ja turvallinen käyttää. Mukana tulevat asennus- ja käyttöohjeet (englannin- ja saksankieliset) ja kuvia eri asennoista. Mukana ovat kaikki kiinnittämiseen ja käyttämiseen liittyvät osat. Painoraja 150 kg.

Loveswing - Multi Vario
Loveswing - Multi Vario
Loveswing - Multi Vario
Loveswing - Multi Vario
Loveswing - Multi Vario
Loveswing - Multi Vario

Avaa kaikki kuvat isonaLoveswing - Multi Vario

Hinta: 236.70 €

 kpl  

EDULLISET TOIMITUSKULUT JA VÄHINTÄÄN 49,99 € TILAUKSET AUTOMAATTIIN/POSTIIN ILMAISEKSI! LUE LISÄÄ!

 Ostoskori

AIKUISTENKAUPPA.FI (Avilant Oy), PL 79, 04201 Kerava, (Jäspilänkatu 18, 04250 Kerava), (Myllyojankatu 2, Salo, logistiikkakeskus)
puh. 044 2027805 klo 10-15, txt 24h, sähköpostiosoite asiakaspalvelu@aikuistenkauppa.fi   Viimeksi päivitetty 2020-01-18 15:10:02